Selasa, 26 Agustus 2014

ngdomsi

Maten tjänstesektorn är vanligtvis ett snabbt tempo och ofta otrygga ett. Reklam är viktigt i en restaurang och det finns många sätt att använda en knapp maker maskin i den här branschen. När reklam budget är stram, kommer en knapp tillverkningsmaskin utöka dessa dyrbara dollar. Knappar kan användas för en mängd olika ändamål såsom reklam specialerbjudanden och för identifiering av vänta personal. Oavsett om du tjänar en femstjärnig mat eller mamma och pop specialiteter, kan en knappar hjälpa till att sänka omkostnader och öka vinsterna.

Varje restaurang har en rad av specialerbjudanden som de tjänar. Servrar kan föreslå den speciella, eller beskriva det, men en knapp kan verkligen visa det. Människor stimuleras av vad de ser - därav alla bilder i menyerna. Det skulle bara vara meningsfullt att ha en aptitretande fotografi av din dagliga särskilda eller veckovis särskilda på en knapp för att väcka uppmärksamhet. Servern kan antyda den speciella stunder som pekar på knappen "Som ni kan se, i dag för vår speciella vi har en läcker grytstek med blandade grönsaker".

Knappar och märken är ett riktigt billigt sätt att reklam dina specialerbjudanden och öka din försäljning. Knappar kan också användas för att göra reklam för nästa natts speciellt att reta dina gäster att återvända. Vill du öka dessert försäljningen? Ingenting gör munnen längta svala krämig glass mer än ett fotografi av en hot fudge söndag eller mältat milkshake - ord kan inte beskriva dessa typer av bilder tillräckligt bra. Dessa knappar kan göras och delas ut till personalen varje dag eller varje vecka om den särskilda och sedan återvände. Knappar är tillräckligt små för att lagra lätt, återanvändbara, hållbara och ändå tillräckligt stor för att göra munnen vatten när täckt med bilder av dina läckra förrätter.

Har du en unik eller ovanlig tema till din restaurang? Sälj souvenir knappar med din restaurang logotyp. Om du är i en resa plats, till exempel längs en väg, interstate, knappar med den statliga informationen och namn på den är också bra souvenirer. Dessa knappar kan säljas för så lite som en dollar och ändå generera en vacker vinst. "Jag äter alltid på Joes Bar and Grill" eller "världens mest underbara Bar-be-Que" över en bild på din restaurang skulle vara en enkel knapp för att göra och kan också säljas som en souvenir. Har du en signatur maträtt eller en super stor del? För att gäst som utför ren plattan ger dem en knapp. Till exempel, "Survivor" stämplat över en bild av en porterhouse biff med din restaurang namn längst ner skulle säkert folks uppmärksamhet.

Göra upp knappar med din logotyp och pupuk merk hantu hormon herbal hayati zpt asli hewan ikan gaharu durian coklat termurah adress på dem är bra för sponsrade evenemang också. Har din restaurang stödja en lokal ungdomsidrott team? Göra upp knapparna för att låta folk veta vem du sponsra och ge ut till lagspelare är ett bra sätt att få uttrycka att du är involverad i samhället. De anställda kan bära dessa knappar i restaurangen för att låta gästerna veta att din anläggning inspirerar ungdomsverksamhet. Dessa knappar kan också göras med lagets slutplacering eller ordet "Champions" över din restaurang logotyp. Detta är en minnessak för gruppmedlemmarna och ett sätt att få din logotyp och namn i det offentliga.

Vill du belöna dina frekventa återkommande kunder? En knapp som lyder "Tack för ditt företag" kan vara ett bra sätt att säga tack och kommer att få ordet utanför restaurangen som du uppskattar dina gäster. Dessa kan också ha en rabatt på dem. Om du har stam som besöker ofta, ge dem en knapp för fem eller tio procent av deras nästa måltid. Dessa knappar kan återlämnas vid tidpunkten för köpet, precis som en kupong, och sparas för nästa kund som du vill belöna. Detta är ett billigt sätt att marknadsföra din anläggning vid öppningar också. Passera dessa knappar ut till nya kunder för att dra tillbaka dem i, och kanske till och med sina vänner.

Använd knappar

Tidak ada komentar:

Posting Komentar