Selasa, 26 Agustus 2014

att du kan styra

Kommer från "internetgenerationen," Jag förstår vikten av att göra din verksamhet, eller åtminstone reklam ditt företag på nätet. Internet har öppnat upp en mängd möjligheter för företag som fanns helt enkelt inte finns 10 eller 15 år sedan. Men innan jag börjar berätta min ålder, låt mig förklara ytterligare.

Öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan

Internet stänger aldrig ner i slutet av den affärsdag eller helgen. Dina företagen information och kontaktuppgifter finns tillgänglig när som helst. Detta innebär att potentiella kunder kan forskning och besluta om de vill göra affärer med dig, utan att kontakta dig. Före, den enda gången en potentiell kund kan fråga efter din verksamhet var under kontorstid, såvida du inte ville ge ut dina privata telefonnummer och mobilnummer. Nu kan de skicka ett mail och du kan svara på det när det passar dig.

Mer information än någonsin tidigare

Internet inte begränsa dig till ett visst antal ord. Du har bokstavligen obegränsade mängder utrymme att prata om, annonsera, och visar information om ditt företag. Före, skulle du behöva för att passa det du tyckte var den viktigaste informationen i en 30 sekunders reklamfilm, eller en viss storlek på broschyren.

Globala Användare

Innan Internet var du skyldig att spendera stora summor pengar att annonsera någonstans men ditt område. Du var tvungen att lita på folk som kör av eller höra / se en av dina lokala annonser för att göra affärer med dem. Internet är dock nås av alla länder på planeten, och en webbplats eller online-annonser kostar oftast exakt samma om folk från din hemstad, eller personer från andra sidan av världen tittar det.

Utbytbara Innehåll

När du skapar ett företag broschyr eller allmosor, var du tvungen att se till att du bara lägger ingen-dateable information på det, för efter allt, när de skrivs ut, kan du inte ändra informationen. Detta skapade potentiellt stora reklamkostnader, och ibland många bortkastade annonser på grund av ändrade uppgifter. Likaså var det inte att ändra texten eller skriva ut på en radio eller TV-annons tills annonsen körde sin kampanj. Online är så enkelt som att peka och klicka ändra informationen. Din telefonnummer förändrats? Enkelt, logga in på din webbplats eller annons och ändra den.

Liten kostnad, stora resultat

Vi vet alla hur dyrt traditionella reklamkampanjer kan vara. En enkel annons i tidningen nu kostar ungefär $ 15 per vecka, en skylt runt $ 600 per månad. Dock är reklam på nätet betydligt billigare. Till exempel: en statisk, 5 sida webbplats kommer att kosta dig runt $ 109 (om du väljer rätt designer) och ungefär $ 3 per månad efter det. Det finns totalt $ 145 dollar om året. Posta till sökmotorer där kunderna kan hitta ditt företag är gratis och ger besökaren möjlighet att söka och hitta din webbplats. Om du väljer att annonsera din webbplats på andra nätverk, du betalar bara när någon faktiskt klickar på din annons. Det gör att du kan styra hur mycket pengar, och du betalar bara för de människor som faktiskt ser din webbplats. Små företag eller företag med små budgetar och få, och underhålla en hemsida för ca $ 0,39 per dag.

Totalt sett är Internet inte ett av de bästa sätten att framgångsrikt marknadsföra ditt företag. Om du är ny på internet, kan du överväga att anlita en professionell för att utveckla och underhålla dina annonser för dig. När du söker efter en designer och webbutvecklare, vänligen ägna särskild uppmärksamhet åt sina uppgifter. Här är några saker som du vill undvika:

1) Mall Websites- mallar, ibland kallad cookie cutter webbplatser, är pre gjort design och upplägg av en webbplats. Valfritt antal andra webbplatser kan använda alla samma mall för deras hemsida. I händelse av att en potentiell kund har besökt en webbplats med en liknande mall till din, då är chansen att de kommer att antingen inte ta ditt företag som värre eller referera din verksamhet med den webbplatsen. Fråga den potentiella designern om din webbplats kommer att vara unik eller göras från en mall innan du gör affärer med

Tidak ada komentar:

Posting Komentar