Selasa, 26 Agustus 2014

kan användas i en

Ett sätt att meddela eller främja en viss ny produkt eller speciella evenemang är kanske genom att använda vinyl banderoller. Stor eller liten storlek för att skriva dessa vinyl banners är kan kunna skriva ut och i många typer av väder det kan hålla upp mycket bra.

Det finns många affärsmän som gillar det mesta vinyl som det PR-verktyg, inte bara för att det är den senaste trenden i reklam, kanske för att vinyl är mycket slitstark, mångsidig och lätt att arbeta med. Eftersom det är hållbart, kan vinyl banderoller monteras, fästas eller hängas på flera olika sätt, vilket gör det mycket mångsidig också. De stora fördelarna med vinyl till något annat material är som kan användas bekvämt både i och utanför för många olika tillämpningar.

Från flera olika typer av vinyl, kan vi komma fram till många typer av vinyl banner med var och en utlåning sig till bättre applikationer. Nedan finns flera applikationer där vinyl banderoller är vanligen används:

Trade Show Banners hängande banderoller
Exhibit Banners Office Reklam Signs
Stort formatera Vinyl Banners Nya Housing Development Signs
Sponsor banderoller Festival banderoller
Välkommen skyltar Street Pole banderoller
Point-of-Purchase Tecken Vinyl fönsterdekaler
Byggarbetsplats Signs Banner Stands
Street Banners Vinyl Bil Grafik

Dessutom nedan finns olika typer av vinyl som vi kan använda för att skapa vinyl banderoller, från små storlekar till stora format vinyl banderoller.
Scrim Vinyl
Scrim vinyl är en typ av vinyl känd för sin utomhus hållbarhet och styrka.
Matt Vinyl
Matte vinyl har en vatten och bländning resistent beläggning som möjliggör levande, vackra bilder.
Gloss Vinyl
Gloss vinyl är avsett för utskrift av livfulla, multi färgbilder som kräver en blank yta eller kräver extra "bild pop." Gloss vinyl kan användas i en mängd olika banner applikationer och klimatförhållanden.
Blackout Vinyl
Blackout vinyl har ett mittskikt av svart vinyl i mellan två andra skikt av vinyl.
Självhäftande Back Vinyl
Självhäftande baksida vinyl är precis som namnet antyder en typ av vinyl med klister på baksidan som gör det möjligt att sätta på valfritt antal ytor, från skum ombord på fordon.
Mesh Vinyl
Mesh vinyl har många av de funktioner som traditionella vinyl, inklusive förmågan att hantera svåra väderförhållanden.

Att välja dessa olika typer, sorter, och även olika tillämpningar av vinyl är inte tillräckligt. Du måste också överväga tryckeri som kommer att arbeta med att skapa din vinyl banderoller. Om du har problem med att hitta rätt tryckeri, är det starkt rekommenderat att du surfar på nätet. Därifrån kommer du att kunna hitta många vinyl tryckerier som har den utrustning som krävs för att göra dina utskrifter behöver.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar